Luka Jović imao saobraćajku

Izvor: Mondo, 29.Dec.2018, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luka Jović imao saobraćajku

Srećom, nije povređen...

Foto: MN Press

Fudbaler Ajntrahta iz Frankfurta i reprezentacije Srbije Luka Jović, koji je rođen u Bijeljini, doživeo je sinoć saobraćajnu nezgodu u selu Patkovača u toj opštini, ali srećom nije povređen, saznaje infobijeljina.com.

Navodi se da se saobraćajna nezgoda dogodila sinoć oko 22.00 časa na magistralnom putu Bijeljina-Zvornik, a u njoj su učestvovala tri automobila.

Kako su ovom sajtu potvrdili >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u bijeljinskoj Policijskoj upravi, navodeći inicijale, sudarili su se automobili "mercedes", kojim je upravljao L.J, "škoda" kojom je upravljao G.J. i automobil "audi" kojim je upravljalo lice M.F.

Navodi se da su sva tri lica iz Bijeljine, a sajt nezvanično saznaje da je samo lakše povrede u ovoj nezgodi imalo jedno lice, i to iz automobila marke "škoda", a da Jović nije povređen.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUDAR TRI AUTOMOBILA: Luka Jović imao saobraćajnu nesreću

Izvor: Večernje novosti, 29.Dec.2018

Fudbaler Ajntrahta iz Frankfurta i reprezentacije Srbije Luka Jović, koji je rođen u Bijeljini, doživeo je sinoć saobraćajnu nezgodu u selu Patkovača Fudbaler Ajntrahta iz Frankfurta i reprezentacije Srbije Luka Jović, koji je rođen u Bijeljini, doživeo je sinoć saobraćajnu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.