Kupio Mercedes SL 500 za 20 dolara

Izvor: B92, 05.Avg.2011, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kupio Mercedes SL 500 za 20 dolara

Kuvar Maurice Matthews kupio je Mercedes SL 500 1999 za samo 20 dolara. Za medije je izjavio da i dalje ne veruje šta se desilo i da je to najsrećniji dan u njegovom životu.

Ray Horton, sada već bivši pomoćni trener Pittsburgh Steelersa, a novi u Arizona Cardinalsima, poslednji dan u gradu iskoristio je da se oslobodi nepotrebnih stvari. Među njima je, verovali ili ne, bio i crveni Mercedes SL 500 iz 1999. godine.

Horton se dovezao do kafića u kome >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je provodio slobodno vreme tokom angažmana u Pittsburghu. Tu je sreo kuvara Maurice Matthewsa i pitao ga koliko novca ima da mu pozajmi. Konobar je izvadio dvadeset dolara, a Horton je rekao: "Prodato za 20!" i predao mu ključeve vozila.

Matthews je bio šokiran, a trener mu je objasnio: "Oduvek ti se sviđa ovaj automobil, a i dobar si dečko. Znam da ćeš ga paziti".

Kuvar se često šalio sa trenerom i pitao ga kada će mu pozajmiti automobil. Ovaj mu je odgovarao: "Nemaš ti novca ni za benzin".

Mercedes SL 500, koji je kuvar kupio za 20 dolara, proizveden je 1999. godine, prešao je više od 100.000 km, a na berzi polovnih automobila u Sjedinjenim Američkim Državama cena mu se kreće oko 17.000 dolara.

Gradonačelnik "pregazio" Mercedes

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kupio "mercedes SL 500" za 20 dolara

Izvor: S media, 05.Avg.2011

Konobaru Morisu Metjuzu nedavno se ostvario san kojeg sanjaju svi kupci polovnih automobila - došao je do izuzetnog primerka za minimalnu svotu novca, čak 850 puta manju nego što je realna vrednost automobila, a pri tom, inicijator ovog "posla" bio je prodavac! ..Rej Horton, dojučerašnji pomoćni...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.