Konačno: Hamilton dobio novi ugovor

Izvor: N1 televizija, 19.Jul.2018, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno: Hamilton dobio novi ugovor

Šampion Formule 1 Luis Hamilton potpisao je novi ugovor sa Mercedesom, čiji će bolid voziti i 2019. i 2020. godine.

"Uveren sam da je Mercedes pravo mesto na kome treba da budem narednih godina. Iako smo postigli mnogo uspeha od 2013, Mercedes je gladniji no ikada", kazao je Hamilton.

Navodno će četvorostruki svetski šampion zarađivati 40 miliona funti godišnje.

"Potpisivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ugovora je zapravo bila samo formalnost jer smo se Toto Volf i ja dogovorili još tokom zime. Ipak, dobro je da smo stavili paraf. Deo sam Mercedesa već 20 godina i nikad nisam bio srećniji nego sad", rekao je Hamilton.

Britanac u ovogodišnjem šampionatu zaostaje osam poena za Sebastijanom Fetelom u Ferariju.

"Bilo je mnogo spekulacija o ovom ugovoru. Nema mnogo toga što nije rečeno o Luisu. Mercedes je postao njegova druga kuća i uveren nas da nas najbolja poglavlja ove priče tek čekaju", dodao je Volf.

Očekuje se da se u narednim nedeljama reši i sitiacija sa ugovorom Valterija Botasa.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Luis Hamilton produžio ugovor sa Mercedesom do 2020

Izvor: Beta, 19.Jul.2018

Aktuelni svetski šampion Formule 1 Luis Hamilton produžio je danas ugovor sa Mercedesom na još dve godine.Hamilton će tako ostati u Mercedesu do 2020. godine. Bi-Bi-Si (BBC) je preneo da će Hamilton zaradjivati 30 miliona funti godišnje, a da bi njegova godišnja plata mogla da dostigne i 40 miliona,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.