Kilometrima je jurila duplo brže od ograničenja, a kada su je zaustavili imala je urnebesan izgovor

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2021, 14:04

Kilometrima je jurila duplo brže od ograničenja, a kada su je zaustavili imala je urnebesan izgovor

Izgovor joj, međutim, nije pomogao, pa je ostala i bez dozvole i bez skupocenog Mercedesa AMG G63

Saobraćajna policija u engleskoj grofoviji Darbišir, zaustavila je, krajem prošle nedelje, jednu vlasnicu moćnog Mercedes-AMG G63 koja je autoputem vozila prosečnom brzinom od 182km/h.

Kao što je poznato, Mercedes-AMG G63 je jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od najsnažnijih verzija legendarnog terenca koju pokreće V8 BiTurbo motor sa 585 "konja" i obrtnim momentom od 850Nm. Zato ne treba da čudi što je grdosija teška 2,5 tona u stanju da ide toliko brzo.

Inače, na britanskom autoputu M1, na deonici kojom se ona kretala, maksimalna dozovoljena brzina je 70 milja na sat, odnosno 113 km/h, dok je ona vozila brzinama između 160 i 210 km/h. Zbog toga nema sumnje da je užurbana vozačica načinila prekršaj.

M1. Mercedes G Wagon spotted at excess speed. Varying between 100 and 130mph, measured to an average of 113mph. The unsupervised provisional licence holder driving it claimed she was driving fast as she needed the toilet. So fast she missed the services. Vehicle #Seized #Fatal4 pic.twitter.com/qIrWQhJ9ja

— Derbyshire Roads Policing Unit (@DerbyshireRPU) July 28, 2021

A kada ju je policijski presretač konačno zaustavio, vlasnica je saobraćajcima rekla da "joj se piškilo i da hitno morala u WC"... Naravno, da takav odgovor policiji nije bio zadovoljavjući, jer se svakome tokom vožnje može desiti da mora hitno u toalet, ali niko zbog toga neće kilometrima jurcati auto-putem brzinom od 200 na sat!

A kako je, osim prekoračenja brzine, žena sama vozila sa privremenom dozvolom, koja podrazumeva da je tokom vožnje morala da bude pod nadzorom iskusnijeg vozača, žena je privedena, a moćni Mercedes zaplenjen.

I kada se sve sabere, ženu očekuje "drakonska" kazna, budući da su za ove prekršaje kazne u Velikoj Britaniji izuzetno visoke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.