Kakav je bre ovo Mercedes! (FOTO)

Izvor: Mondo, 22.Jan.2019, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav je bre ovo Mercedes! (FOTO)

Jedinstveni "terenac" sa pola tuceta točkova

Foto: YouTube/screenshot/Saabkyle04 ilustracija

Mercedesova ML klasa je jedan od prvih SUV modela koji je 1997. najavio eru "terenaca" koji su u međuvremenu zagospodarili svetskim drumovima.

Od tada je ova serija izbacila nekoliko novih generacija, pa čak i promenila ime u GLE.

Vozila originalne M klase mogu da se kupe preko oglasa polovnih automobila. Međutim, ovakav, kakav je oglašen >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na britanskom e-bayu, je jedinstven.

Kao što se može videti, ova M klasa je pretvorena u pik-ap sa pola tuceta točkova. Iako deluje kao da je reč o fotošopiranoj slici, u pitanju pravi "frankeštajn".

Ispod haube je smešten 3,2-litarski benzinac, ali sa ugrađenim rezervoarom na tečni naftni gas. Uz to, tu je i originalni AMG paket opreme, koji uključuje i originalne AMG felne – na svih šest točkova.

Kome se sve ovo sviđa treba da izdvoji 19.995 funti (oko 22.700 evra).

Inače, Mercedes u svojoj ponudi ima model sa šest točkova. Reč je o "mercedes-bencu G 63 AMG 6x6" s pogonom na svih šest točkova, motorom od 544 konjske snage i posebnom šasijom i ogibljenjem.

Da li biste vozili nekog od ovih monstruma?

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.