Infiniti QX30 snimljen pod teškom kamuflažom prilikom testiranja

Izvor: Moto.rs, 08.Mar.2015, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Infiniti QX30 snimljen pod teškom kamuflažom prilikom testiranja

Proizvodna verzija QX30 modela kompanije Infiniti je viđena tokom testiranja u Štutgart u Nemačkoj. Na ovom video kipu možemo da vidimo test prototip kompaktnog crossovera koji karakterišu LED svetla pozadi i twin izduvne cevi.

Pomenuti model bi u proizvodnju trebalo da uđe uskoro pri čemu će biti građen baziran na MFA platformi kompanije Mercedes-Benz i da se gradi u fabrici kompanije Nissan u Sunderlandu >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << u Velikoj Britaniji. Ovaj model će deliti mnoge detalje sa Mercedes GLA modelom uključujući turbopunjeni 2.0L četvorocilindarski motor koji razvija 211ks snage i 320Nm obrtnog momenta. Na sajmu u Ženevi je prikazan koncept model koji je preview proizvodne verzije.

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.