Impressive Wrap predstavlja pink hromirani Mercedes G klase

Izvor: Moto.rs, 10.Dec.2014, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Impressive Wrap predstavlja pink hromirani Mercedes G klase

Impressive Wrap firma odlučila se na gotovo neverovatan potez i Mercedes G klase obmotao folijom neuobičajene boje za ovakvo vozilo.

IW još uvek nije dao logično objašnjenje zbog čega se odlučio na ovakav potez kojim je, jednostavno rečeno, uništena reputacija koju je ovaj model imao.

Impressive Wrap je odabrao pink hromiranu foliju, a izbor boje je nešto što se sigurno neće dopasti velikom broju ljudi.

Na ovaj način vozilo je dobilo neku >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << feminiziranu notu, budući da je samo maska crne boje visokog sjaja, a točkovi mat crni.

Možda su mislili da će na taj način malo ublažiti ono što su učinili primenjivanjem folije pomenute boje, ali čini se da je efekat upravo suprotan.

foto © Impressive Wrap
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.