Ikarbus proizvodi 20.000 magneta za frižider sa znakom Mercedesa

Izvor: Njuz.net, 12.Mar.2014, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ikarbus proizvodi 20.000 magneta za frižider sa znakom Mercedesa

Napomena: Ova vest je šaljive prirode

BEOGRAD, 12. mart 2014, (Njuz) – Fabrika autobusa i specijalnih vozila Ikarbus najavila je da će do kraja aprila proizvesti 20.000 magneta za frižidere sa znakon Mercedesa, saznaje Njuz.
Prvi potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas predstavljanju prototipa ovog magneta u fabrici u Zemunu. On je poručio da će nastavak saradnje Ikarbusa sa kompanijom Mercedes omogućiti ponovni rast srpske industrijske snage.
- Za >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << magnete za frižider već postoji veliko interesovanje u susednim zemaljama, a prodavaće se i na  području cele jugoistočne Evrope -  izjavio je Prvi potpredsednik Vlade.




Vučić je iskazao zahvalnost radnicima Ikarbusa koji su od januara, kada su stigli prvi delovi za magnete za frižider, marljivo radili i pokazali kolika je snaga srpskog radnika i kako možemo da radimo kada imamo motiv.
- Ovo je samo nastavak stranih investicija u Srbiju, i realno je očekivati da će Ikarbus uskoro započeti proizvodnju i hemijskih olovaka i upaljača sa znakom Mercedesa – najavio je Vučić.
Marko Dražić
Istok Pavlović
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.