IZNENAĐENJE: Mercedes predstavio novi dizajn bolida (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2020, 18:12

IZNENAĐENJE: Mercedes predstavio novi dizajn bolida (FOTO)

Daju doprinos borbi protiv rasizma.

Ekipa aktuelnog šampiona u Formuli 1, Mercedes, danas je predstavio novi dizajn bolida za predstojeću sezonu koja počinje naredne nedelje u Austriji. Umesto prepoznatljive sive boje, bolid će biti crn, a sve u sklopu Meredesove borbe proti rasizma.

Mercedes je na zvaničnom tviter nalogu tima postavio fotografije novog bolida, a u saopštenju objasnio razloge >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za ovakav potez.

Introducing our new 2020 livery 🖤 A pledge to improve the diversity of our team and our sport, and a signal of the Team’s commitment to fighting racism and discrimination in all its forms. pic.twitter.com/ZYzCsFl6Mv

— Mercedes-AMG F1 (@MercedesAMGF1) June 29, 2020

I jedni i drugi još mogu u Evropu, a Hetafe je dobio pet od poslednjih šest sudara sa Real Sosijedadom, četiri puta rezultatom 2:1, a taj rezultat sad se plaća kvotom 10! Pogledajte sve kvote MOZZART kladionica za meč Hetafe – Real Sosijedad.

 - Kada šampionat Formule 1 počne trkom u Austriji, dogodiće se to u svetu koji se značajno promenio od početka marta, kada su svi timovi poslednji put bili na okupu u Australiji. U poslednjih pet nedelja pokret ''Životi crnaca su važni'' pokazao je da je potrebno da uvedemo nove mere i pokrenemo akcije u borbi protiv rasizma i svih oblika diskriminacije. Za 2020. godinu odlučili smo da se trkamo u potpuno crnim bolidima kako bismo poslali jasnu poruku da se protivimo rasizmu i svim oblicima diskriminacije. Poruka ''Okončajmo rasizam'' nalaziće se na oba vozila - navodi se u saopštenju ekipe.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Milošević, devojka Luke Jovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.