Hrvatska policija zaplenila 25 kilograma marihuane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2010, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska policija zaplenila 25 kilograma marihuane

ZAGREB -

Hrvatska policija zaplenila je na području Vrbovskog gotovo 25 kilograma marihuane, vredne oko 1,3 miliona kuna (skoro 175.000 evra), saopštila je danas primorsko-goranska policija na konferenciji za novinare.

Marihuana je pronađena sinoć u automobilu marke "mercedes", koji je zaustavljen na autoputu Rijeka-Zagreb u unapred planiranoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << akciji nazvanoj "Rez".

Policija je navela da je prilikom pregleda automobila pronađeno 24,9 kilograma marihuane raspoređene u 25 paketa, koja je stigla iz inostranstva.

U automobilu su se nalazila dvojica državljana Hrvatske koji su uhapšeni, a danas se očekuje njihovo privođenje istražnom sudiji Županijskog suda u Rijeci.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.