Hamilton zadovoljan novim timom

Izvor: Vesti-online.com, 04.Feb.2013, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hamilton zadovoljan novim timom

Britanski vozač Formule 1 Luis Hamilton (28) rekao je danas posle vožnje na stazi u španskom Herezu, da se za volanom svog novog "mercedesa" oseća "kao kod kuće".

Bićemo konkurentni ove sezoe - Luis Hamilton

 

 

Hamilton je napustio Meklaren ove sezone i prešao u protivnički tim Mercedesa.

 

"Veoma sam srećan. To vam mogu reći. Imam mercedesov motor i svu snagu mogu da koristim", rekao je Hamilton, pobednik šampionata >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << F1 2008. godine.

 

On će u timu voziti sa Nikom Rozbergom iz Nemačke, a Mercedes se nada da će među njima postojati takmičarski duh kao pre 13 godina, kada su vozili karting.

 

"Poznajem ga duže od bilo kojeg vozača ovde", rekao je nemački vozač i dodao: "Privilegija je raditi s njim".

 

 

Direktor tima Ros Braun istakao je da će "dinamika" između dvojice vozača Mercedesa biti veoma važna.

 

"Oni su dobri prijatelji", rekao je Braun i objasnio da je Hamilton jedan od najbržih vozača u Formuli jedan, i fantastična zamena za Mihaela Šumahera koji je na kraju karijere.

 

Prva trka ovogodišnjeg šampionata Formule 1, za Veliku nagradu Australije, voziće se 17. marta u Melburnu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hamilton zadovoljan novim timom

Izvor: RTV Pink, 05.Feb.2013, 12:13

. . . Britanski vozač Formule 1 Luis Hamilton (28) rekao je danas posle vožnje na stazi u Heresu, Španija, da se za volanom svog novog "mercedesa" oseća "kao kod kuće". .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.