Galerija: Mercedes CLS za 2015.

Izvor: B92, 22.Jun.2014, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Galerija: Mercedes CLS za 2015.

Mercedes je nedavno predstavio osveženu porodicu modela CLS. Najviše pažnje na fotografijama privukao je restilizovani prednji deo automobila sa novim, MULTIBEAM LED farovima.

Mercedes CLS jedan je od model koji svojim dizajnom ne ostavlja posmatrača ravnodušnim. Dok se nekima veoma dopada, drugi ga smatraju neprivlačnim.

Ipak, kada se prva generacija pojavila 2004. uticala je da i drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << proizvođači počnu da razvijaju takozvane kupe-limuzine.

Druga generacija Mercedesa CLS stigla je 2010. godine. Ohrabren uspehom na tržištu, nemački proizvođač je 2012. predstavio i Shooting Brake verziju.

Oba modela sada su restilizovana, a najviše stilskih intervencija obavljeno je na prednjim delovima automobila. Promenjeni su farovi, maska hladnjaka, branik...

Osim toga, promene su izvršene i u enterijeru, a unapređena je i paleta pogonskih jedinica.

Više detalja o Mercedesu CLS i CLS Shooting Brake za 2015. možete pročitati u posebnom tekstu.

Ffotografije možete pogledati u našoj Galeriji, a vaše utiske o osveženim modelima možete izneti u komentarima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.