Eklston: Mercedes bi mogao da raskine ugovor sa Hamiltonom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jun.2022, 15:59

Eklston: Mercedes bi mogao da raskine ugovor sa Hamiltonom

Bivši prvi čovek Formule 1 Berni Eklston izjavio je da bi direktor Mercedesa Toto Volf mogao da raskine ugovor sa britanskim vozačem Luisom Hamiltonom, prenosi "Dejli mejl".

Hamilton je sedmostruki svetski šampion u F1, ali ove sezone postiže nešto slabije rezultate zbog problema sa bolidom. Britanac je sakupio 77 bodova, a njegov klupski kolega Džordž Rasel 111.

Eklston misli da spoljni faktori, kao što su sponzorski ugovori, odvlače pažnju Hamiltonu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

"Ne znam zbog čega Luis oblači onu smešnu odeću. Da li za to ima ugovor? Da li to radi da bi bio primećen?", rekao je bivši prvi čovek F1.

On je poručio Hamiltonu da mora više da se trudi.

"Ovo ne liči na Hamiltona. Njegova priroda je takmičarska, ali previše lako prihvata poraze. On nije spreman da uloži napore u pobedu, kao što je ranije radio", istakao je Eklston.
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.