Direktorka akademije F1 za žene Suzi Volf pokrenula sudski postupak protiv FIA

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2024, 13:27

Direktorka akademije F1 za žene Suzi Volf pokrenula sudski postupak protiv FIA

Presavila tabak.
Direktorka akademije Formule jedan za žene Suzi Volf pokrenula je sudski postupak protiv Međunarodne automobilske federacije (FIA) zbog kontroverzne istrage o sukobu interesa, prenosi danas Bi-Bi-Si (BBC).
Suprug Suzi Volf je Toto Volf, koji je direktor i suvlasnik ekipe Mercedes u F1. Suzi Volf je izjavila da je podnela krivičnu prijavu pred francuskim sudom u vezi sa izjavama koje je o njoj dala FIA prošlog decembra.
- Još nije bilo nikakve transparentnosti ili odgovornosti u vezi sa ponašanjem FIA i njenog osoblja po tom pitanju. Osećam da je više nego ikad važno ustati, pozvati na neprikladno ponašanje i osigurati da ljudi budu pozvani na odgovornost. Iako neki...
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Hamilton: Ponosan sam na Suzi Volf zbog sudskog procesa protiv FIA

Izvor: Danas, 21.Mar.2024

Sedmostruki svetski šampion vozač Mercedesa Luis Hamilton rekao je danas da u Formuli 1 nema "transparentnosti i odgovornosti" i da je ponosan na direktorku ženske akademije tog takmičenja Suzi Volf što je podnela tužbu protiv Međunarodne automobilske federacije (FIA) zbog istrage o sukobu interesa.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.