CRNI PETAK NA SRPSKIM DRUMOVIMA: U direktnom sudaru kombija i automobila NAJMANJE poginula jedna osoba, PET ekipa Hitne pomoći na terenu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2022, 19:12

CRNI PETAK NA SRPSKIM DRUMOVIMA: U direktnom sudaru kombija i automobila NAJMANJE poginula jedna osoba, PET ekipa Hitne pomoći na terenu (FOTO)

Još jedna teška saobraćajna nesreća dogodila se danas na srpskim drumovima. Kako se saznaje, u 17.53 sata došlo je do udesa kod sela Subotinac na putu između Aleksinca i Sokobanje.

Sudarili su se putničko vozilo i kombi. Prema prvim nezvaničnim informacijama, na licu mesta su smrskani kombi "mercedes" i jedan automobil koji se usled siline udarca prevrnuo.

Na mesto užasne nesreće odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su upućeni vatrogasci i nekoliko vozila Hitne pomoći.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Kako se nezvanično saznaje, jedna osoba je povređena i hitno je prevezena u Niš, ali još nema zvanične potvrde.

Meštanka M. S. bila je svedok ove nesreće, i kaže da je zvuk koji se čuo pri sudaru odjeknuo kao da je eksplodirala bomba!

Čula sam da je nešto puklo kao bomba, a potom sam izašla napolje da vidim šta se dešava. Onda sam videla puno automobila, kao i pogrebna kola - kaže M.S. meštanka sela Subotinac.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Kamion je prevozio radnike i sudario se sa automobilom, koji je od siline udara odleteo van puta i okrenuo se na krov.

Kako se saznaje, čak pet vozila Hitne pomoći zbrinjava povređene u ovoj nesreći. Nezvanično, u ovoj nesreći najmanje je jedna osoba nastradala, što je potvrdila i meštanka ovog sela izjavom da je došlo i vozilo pogrebnog preduzeća...

Vatrogasci i Hitna pomoć izvlače povređene iz vozila. Policija će nakon toga  izvršiti uviđaj.

BONUS VIDEO: Ukrajinski dronovi "love" ruske vojnike noću

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sudar automobila i kamiona kod sela Subotinac – jedna osoba poginula, više povređeno

Izvor: RTS, 24.Jun.2022

Jedna osoba je poginula, a više povređeno u sudaru automobila i kamiona koji se dogodio na putu Aleksinac–Sokobanja kod sela Subotinac, nezvanično saznaje RTS. . Udesa se dogodio oko 17 časova kada su se sudarili automobil leskovačkih registracionih oznaka i manji...

Nastavak na RTS...

"BIO JE PRIKLJEŠTEN U AUTU, BILO JE JEZIVO" Očevidac opisao STRAVIČNE scene nesreće kod Aleksinca, OVO je mogući uzrok udesa?

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2022, 10:26

Jedan od ljudi koji se prvi zatekao na mestu saobraćajne nesreće kod aleksinačkog sela Subotinac, na viber grupi koja se bavi bezbednošću saobraćaja, opisao je stravičan prizor kojem je bio svedok...- Vraćao sam se sa kolegama iz pravca Sokobanje, na izlazu iz ovog mesta vozač kamiona je krenuo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.