Bum potražnje za nemačkim vozilima

Izvor: S media, 22.Jul.2011, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bum" potražnje za nemačkim vozilima

Grupa "Dajmler", treći proizvođač luksuznih kola na svetu, najavila je da će uložiti više od dve milijarde dolara u američku fabriku u kojoj se izrađuju modeli robne marke "Mercedes-Benc".

Proizvodnja u fabrici u gradu Taskaluza u američkoj saveznoj državi Alabama dostigla je gotovo pun kapacitet, u kojoj se izrađuju sportsko-terenska vozila M-,R- i GL-klase, a od 2014. godine u tom pogonu trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << bi da krene montarža sedana najbolje prodavane C-klase.

Pešački prelaz iz pakla (VIDEO)

"Nemački proizvođač luksuznih kola je prezadovoljan visokom potražnjom, posebno za sportsko-terenskim vozilima, kaže analitičar kompanije "NordLB" u Hanoveru Frank Švop, koji preporučuje kupovinu "Dajmlerovih" akcija. "Pogoni često ne mogu da zadovolje zateve za većom proizvodnjom", istakao je Švop.

Naslednik Ferari Kalifornije biće hibrid?

"Bum" potražnje za nemačkim vozilima u Kini i SAD, dva najveća auto-tržišta ba svetu, ne pokazuje znake zamora.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

“Bum” potražnje za njemačkim vozilima

Izvor: Capital.ba, 22.Jul.2011

BERLIN, Grupa 'Dajmler', treći proizvođač luksuznih kola na svijetu, najavila je da će uložiti više od dvije milijarde dolara u američku fabriku u kojoj se izrađuju modeli robne marke 'Mercedes-Benc'. Proizvodnja u fabrici u gradu Taskaluza u američkoj saveznoj državi Alabama dostigla je gotovo...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.