Bron definitivno napušta Mercedes

Izvor: B92, 28.Nov.2013, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bron definitivno napušta Mercedes

Šef ekipe Mercedesa Ros Bron podneo je ostavku na to mesto, a formalno će napustiti nemački tim krajem godine.

59-godišnji Britanac prepustiće fuinkciju izvršnim direktorima Totu Volfu, zaduženom za biznis, i Pediju Lovu, koji će voditi tehnički sektor.

Bron je jedan od najuspešnijih ličnosti u Formuli 1, pošto je sa tri različite ekipe osvojio titule svetskog šampiona.

Najveće uspehe Bron je ostvario sa Mihaelom Šumaherom, sa kojim je sarađivao u Benetonu i Ferariju. Bron je bio taktički ’mozak’ iza Šumaherovih sedam titula svetskog šampiona, a još jednu titulu osvojio je sa Džensonom Batonom 2009. godine.
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ros Braun napušta Mercedes

Izvor: Press, 28.Nov.2013

Pedesetdevetogodišnji Britanac prepustiće fuinkciju izvršnim direktorima Totu Volfu - zaduženom za biznis i Pediju Lovu, koji će voditi tehnički sektor...Braun je jedan od najuspešnijih ličnosti ovog sporta, pošto je sa tri različite ekipe osvojio titule svetskog šampiona...On je bio taktički...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.