Brabus spremio G klasu za bespuća FOTO

Izvor: B92, 02.Nov.2019, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brabus spremio G klasu za bespuća FOTO

Specijalizovana tjuning kuća Brabus spremila je ekstremnu verziju nove Mercedes G klase.

Pod oznakom Brabus Adventure D35, ova G klasa je namenjena pre svega za terensku vožnju sa stilom.

Za razliku od nedavno predstavljene Brabusove G klase sa V12 turbo-benzinskim motorom i 900 KS, potpuno neupotrebljivih van asfalta.

Stoga i stiže Adventure D35 sa 3,0-litarskim šestocilindarskim turbo-dizelom sa 330 KS i 690 Nm parenim sa 9-stepenim automatikom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Brabus Adventure je 10 cm širi od stanradnog G350D, sa dodatnih 40 mm udaljenosti od tla.

Tu je i tradicionalni Mercedesov sistem prenosa snage na obe osovine, uz blokadom diferencijala i reduktorom, a za najizazovnije terene zadužene su "off-road" gume u dimenziji 285/55 R20.

U slučaju krajnje ekstremnih situacija Adventure je opremljen vitlom za izvlačenje.

Brabus Adventure ima još dodatne opreme za terensku vožnju poput krovnog nosača, lopata, štitnikom motora i vešanja, kukom za vuču, LED svetlima iznad vetrobrana, dok je bogato opremljena i unutrašnjost sa luksuznim materijalima.
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Brabus Adventure D35

Izvor: AutoBlog, 02.Nov.2019

Zasnovan na aktuelnoj generaciji besmrtne Mercedesove G-Klase, Brabusov turbodizelski Adventure je savršeno rešenje za sve koji, tu i tamo, vole pobeći u divljinu. Brabusova G-Klasa koja se krije iza naziva Adventure D35 je nepravedno ostala u senci njihove nedavno predstavljene monstruozne G-Klase...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.