Alpha Phoneix model baziran na Mercedes G63 AMG

Izvor: Moto.rs, 19.Apr.2015, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alpha Phoneix model baziran na Mercedes G63 AMG

Alpha Armouring je predstavio svoj novi Pphoneix model na Top Marques Monaco događaju. Baziran na Mercedes G63 AMG modelu Phoenrix je produžen za 45cm pri čemu ga karakteriše luksuzni zadnji putnički odeljak sa dva zasebna zadnja sedišta.

Ovaj model takođe ima zadnji delimični zid, hladnjak za rashlađivanje pića i hrane kao i 34“ ekran. Ostali značajni detalji ovog modela su četiri spoljne kamere, Mac mini računar, premium audio sistem kao i iPad tablet računar >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << koji služi kao kontroler.

Ovaj model poseduje zasebni klima uređaj za prednji i zadnji odeljak za putnike kao i dva intercom sistema, jedan za razgovor sa vozačem i drugi za razgovor sa ljudima van vozila. SUV je oklopljen i karakterišu ga veliki aluminijumski točkovi kao i sistem za gašenje požara za slučaj eventualije. Cena ovog modela bi trebala da bude oko milion evra.

foto © Alpha Armouring
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.