Zaplenjeno 13 kilograma marihuane na graničnom prelazu Gostun

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jan.2022, 11:29

Zaplenjeno 13 kilograma marihuane na graničnom prelazu Gostun

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave granične policije, zaplenili su više od 13 kilograma marihuane i uhapsili crnogorskog državljanina M. R. (1989) zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je na Graničnom prelazu Gostun, pregledom automobila marke „mazda“ kojim je upravljao osumnjičeni, pronašla 28 paketa marihuane, ukupne težine 13,66 kilograma.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.
Pogledaj vesti o: Mazda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U toku lova ranio muškarca koji je kasnije preminuo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jan.2022

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju, uhapsili su R. G. (53) iz okoline Kuršumlije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv opšte sigurnosti...On se sumnjiči da je juče, u toku lova, hicima iz puške pogodio četrdesetogodišnjeg muškarca,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Prijepoljac dio organizovanje kriminalne grupe, zaplijenjeno 285 kg narkotika

Izvor: SandzakPress.net, 17.Jan.2022

Policija je zaplenila 285 kilograma marihuane i uhapsila sedam članova organizovane kriminalne grupe osumnjičene da je narkotike nameravala da preprodaje. Policija je uhapsila F. V. (1994) iz Sremske Mitrovice, koji se sumnjiči da je organizator ove kriminalne grupe, D. N. (1994), C. V. (1995), P....

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.