Video: Test Mazda CX-3

Izvor: Autorepublika.rs, 02.Maj.2015, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Video: Test Mazda CX-3

AutoGuide magazine uradio je test nove Mazde CX-3. Najnoviji Mazdin krosover imao je svetsku premijeru krajem novembra 2014. KODO dizajn, uz SKYACTIV tehnologiju, preobrazio je Mazdinu gamu u poslednjih nekoliko godina.Za kupce koji se planiraju da nabave pod-kompaktni krosover značajno je i to što CX-3 u ponudi ima i verziju sa pogonom na sva 4 točka, što neki modeli iz ovog segmenta nemaju. U adute Mazde CX-3 može se ubrojati i 2.0 litarski SKYACTIV-G benzinski motor.

Što se tiče prostora u kabini, krosover je tu ograničen platformom koju je preuzeo od Mazde 2. Dva modela imaju isto međuosovinsko rastojanje (2.570 mm), što znači da putnici na zadnjim sedištima neće imati dodatne centimetre za smeštaj kolena. Pogledajte.
Pogledaj vesti o: Mazda

Nastavak na Autorepublika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autorepublika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autorepublika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.