Saša Mišić postao Patelina kuvar

Izvor: Poznati.info, 14.Maj.2011, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Mišić postao Patelina kuvar

Pakleni kuvar postao je Patelina kuvar! Izgleda da Saša Mišić više neće biti toliko paklen, s obzirom da je postao zaštitno lice kompanije Neoplanta.
Kompanija Neoplanta pokrenula je Patelina nagradnu igru Mažite sa razlogom, koja će trajati od 15. maja do 13. jula ove godine, a za zaštitno lice izabran je kuvar Saša Mišić
Nagradna igra traje osam nedelja, a svake nedelje postoji mogućnost da potrošači osvoje sedmodnevno putovanje za dvoje u Siciliju. Pored osam putovanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << jednog, najsrećnijeg ljubitelja Patelina pašteta očekuje glavna nagrada, automobil Mazda 2.
- Kao neko kome je kulinarstvo posao, ali i velika strast, u ovom brendu sam odmah prepoznao kvalitet i ukus iza koga sam bio spreman da stanem. Pateline su rađene od najkvalitetnijeg mesa, a ćureće, pileće i riblje ne sadrže konzervans, što je za mene bilo i više nego dovoljan razlog da sa zadovoljstvom prihvatim angažman u ovoj kampanji.
Slične, interesantne teme: Koncert Saše Kovačevića 7. maja Sasa Vidic Biografija Sasa Matic Biografija

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.