Izvor: S media, 04.Jan.2013, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesreća u Bošnjanima: Stradao pešak pred očima deteta

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u selu Bošnjane kod Rače, poginuo je meštanin tog sela, saopštila je danas kragujevačka policija.

Jugoslava D. (59) je juče u kasnim popodnevnim satima, dok se sa maloletnim detetom kretao uz desnu ivicu kolovoza, udario automobil "mazda" kojim je upravljala Biljana J.M. (41) iz Donje Rače.

Ona je vozilom obilazila pešake koji su se kretali smerom od Rače prema Smederevskoj Palanci. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<



Jugoslav D. je povredama podlegao na putu do bolnice u Smederevskoj Palanci, navedeno je u saopštenju.


Biljana J.M. kojoj je određena mera zadržavanja do 48 sati biće sprovodena nadležnom istražnom sudiji zbog sumnje da je izvršila teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Pešak stradao u saobraćajnoj nesreći

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Jan.2013

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u selu Bošnjane kod Rače, život je izgubio jedan meštanin tog sela, saopštila je danas kragujevačka policija.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.