Mazda prekida rad do 20. marta

Izvor: S media, 15.Mar.2011, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mazda prekida rad do 20. marta

Mazda Motor Corporation saopštila je danas da će donirati 30 miliona jena kao prvu pomoć za obnovu zemljotresom razrušenog područja Japana, kao i da će, u skladu sa daljim potrebama, obezbediti dodatna sredstva i pomoć u radnoj snazi za ugrožena područja.

S obzirom da sigurnost svih zaposlenih, njihovih porodica kao i dobavljača predstavlja prioritet, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Mazda će zaustaviti proizvodnju do 20. marta, a o daljim izmenama i planu proizvodnje obavestiće javnost.

Kako je istakao predsednik i generalni direktor Mazda Motor Europe, Džef Gajton, isporuke proizvoda i usluge servisa ostaju nepromenjene po pitanju kvaliteta.

Inače, fabrika Mazde u Hirošimi smeštena je na bezbednoj udaljenosti (više od 1000 kilometara) od područja pogodjenog katastrofom, napominje se u saopštenju kompanije koja je izrazila saučešće svima koji se pogodjeni posledicama zemljotresa.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mazda zaustavlja proizvodnju do 20. marta

Izvor: AutoBlog, 16.Mar.2011, 01:36

Mazda Motor Corporation je saopštila da će donirati 30 miliona jena kao prvu pomoć za obnovu zemljotresom razrušenog područja Japana, kao i da će, u skladu sa daljim potrebama, obezbediti dodatna sredstva i pomoć u radnoj snazi za ugrožena područja.S obzirom da sigurnost svih zaposlenih, njihovih...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.