„Mazda” na krovu, troje teško povređeno

Izvor: Politika, 08.Avg.2009, 01:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Mazda” na krovu, troje teško povređeno

Vozač „mazde 626” austrijskih registarskih oznaka, zbog neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo s puta i završio u jarku

Vozač Š. S., žena koja je sedela na mestu suvozača P. M. i osamnaestogodišnja S. A. teško su povređeni u udesu koji se dogodio juče oko 16.30 časova na putu za Aerodrom „Nikola Tesla”, nedaleko od Surčinskog puta. S. A. bila je u nesvesnom stanju kada su ih kola Hitne pomoći prevezla u Urgentni centar.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Politika <<
Do nezgode je došlo kada je Š. S., koji je upravljao „mazdom 626” austrijskih registarskih oznaka, zbog neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo s puta i završio na krovu u obližnjem jarku. Kako nezvanično saznajemo, vozač je bio pod dejstvom alkohola.

Još dve osobe povređene su u sudaru do kojeg je došlo juče oko 17.20 časova u Krnjači. Povređeni su G. Č (18) i N. R. (24) od kojih je prvi povredio nogu, a drugi je sa povredom glave prevezen na Odeljenje neurohirurgije u Urgentnom centru. Okolnosti pod kojima se nesreća dogodila nisu poznate.

B. H.

[objavljeno: 08/08/2009]
Pogledaj vesti o: Mazda

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.