Mazda daje neograničenu garanciju

Izvor: Autoportal.rs, 18.Nov.2014, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mazda daje neograničenu garanciju

Japanska vozila su poznata kao vrlo pouzdani automobili ali garancija koju je jedan od najvećih proizvođača sa ovog tržišta spreman da ponudi kupcija je nešto što do sada nismo imali prilike da vidimo.

Mazda je svojim kupcima iz Kanade ponudila neverovatnu opciju kupovine automobila sa garancijom koja važi bez obzira na pređenu kilometražu. To znači dok god je automobil ili njegovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << određeni delovi pod fabričkom garancijom njime se može proći neograničen broj kilometara i garancija će i dalje biti važeća.

Ova ponuda važi na sve modele koji se prodaju kao varijante za 2015. bez obzira da li se kupuju za keš, na kredit ili na lizing. Fabrička garancija japanske kompanije važi sedam godina za limariju, 5 godina za agregat automobila i 3 godine za ostale delove. Takođe, tokom prve tri godine od kupovine imate pravo i na besplatnu Mazda pomoć na putu.

Iako ovakva ponuda zvuči sjajno Mazda nije prvi proizvođač koji se odlučio na ovaj potez. Pre njih isto su uradili i Hyundai i Kia, ali i proizvođač automobila koji ne zagađuju okolinu, Tesla. Njihov model "S" za 2015. ima garanciju koja važi čak 8 godina i nije vezana za pređenu kilometražu.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.