Mazda BT50 facelift objavljen zvanično sa manjim dizajnerskim promenama

Izvor: Moto.rs, 15.Jul.2015, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mazda BT50 facelift objavljen zvanično sa manjim dizajnerskim promenama

Mazda je nakon prošlomesečnog objavljivanja špijunskih fotografija predstavila zvaničnim putem svoj faceliftovani BT-50 kamionet. Kozmetičke revizije ovog modela su svedene na minimum pri čemu primenjujemo samo tamniju grafiku za prednja svetla i blago revidiranu rešetku motora koja je u liniji sa novijim Mazda proizvodima.

Slika zadnjeg kraja vozila nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << dostupna u ovom momentu ali su zadnja svetla dobila tamno crvenu varijantu. Kada je reč o enterijeru kabine ovog modela znamo da je on prerađen da vozačima i putnicima obezbedi osećaj višeg kvaliteta. Kada je pak reč o odeljku pogonskog agregata ovaj model će biti dostupan sa četvorocilindarskim 2.2L turbodizel motorm sertifikovanim na 160ks snage i 385Nm obrtnog momenta zajendo sa snažnijim 3.2L motorom koji razvija 200ks snage i 470Nm obrtnog momenta.

foto © Mazda

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.