Horgoš, zaplenjen kilogram kokaina iz mazde

Izvor: RTS, 28.Sep.2018, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horgoš, zaplenjen kilogram kokaina iz "mazde"

Policija je na Graničnom prelazu Horgoš, na izlazu iz Srbije, zaplenila više od kilograma kokaina. Uhapšene su dve osobe iz Austrije.
Uhapšeni su S. R. (1988) i B. L. (1998) iz Austrije, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Kokain je pronađen u automobilu " >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << mazda" austrijskih registarskih oznaka, kojim je upravljao S. R. dok je na mestu suvozača bio B. L. U kućištu filtera za vazduh otkriven je paket sa 1.076 grama ove opojne droge.
Osumnjičenima je po nalogu višeg javnog tužioca određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni tužilaštvu u Subotici.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U filteru za vazduh u automobilu pokušali da sakriju KILOGRAM KOKAINA

Izvor: Blic, 28.Sep.2018

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova – Uprave granične policije, na Graničnom prelazu Horgoš na izlazu iz Srbije zaplenili su više od kilogram kokaina i uhapsili S.R. (1988) i B.L. (1998) iz Austrije, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja...

Nastavak na Blic...

HAPŠENjE NA HORGOŠU: Zaplenjeno kilogram kokaina, uhapšene dve osobe (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 28.Sep.2018

Kokain je pronađen u automobilu "mazda" austrijskih registarskih oznaka, kojim je upravljao S. R, dok je na mestu suvozača bio B. L. U kućištu filtera za vazduh otkriven je paket sa 1.076 grama ove opojne droge Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova - Uprave granične policije,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.