Dve osobe povređene u centru grada

Izvor: S media, 10.Jul.2011, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve osobe povređene u centru grada

Dve osobe su povređene u saobraćajnoj nesreći koja se jutros u 6.40 dogodila na uglu Porečke i ulice Bulevar despota Stefana.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros u Beogradu dve osobe su povređene. Do nesreće je došlo u 6.40 na uglu Porečke i ulice Bulevar despota Stefana, izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Prema njenim rečima, jedna osoba je zadobila povrede glave, a druga povrede lumbalnog dela kičme. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

Betin reporter koji se zadesio na licu mesta ispričao je da je do nesreće došlo kada je vozač koji je upravljao automobilom marke "mazda" direktno udario u autobomil ispred sebe, koji je stajao na semaforu.

Hitna pomoć je tokom prethodne noći intervenisala 116 puta, od kojih je 24 intervencije obavljeno na javnom mestu, kazala je Macura.

Mladić poginuo, petoro povređeno

Rakovica: Ubio ženu i pobegao!

Ona je dodala da je ta služba tokom noći imala mnogo poziva, i da su

se uglavnom javljali asmatičari i hronični bolesnici.

Macura je dodala da su se tokom noći i jutra dogodile dve tuče, u kojima su pobredjene tri osobe.

U tuči koja se dogodila oko tri sata nakon ponoći povredjene su dve osobe, mladji punoletnici, koji su zbrinuti u KBC u Zemunu, dok je na Zelenom vencu, jutros oko 6.40i napadnut jedan 17. godišnjak.

(Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.