Dobar junski zaokret za Mazdu u Srbiji i Crnoj Gori

Izvor: AutoBlog, 05.Jul.2011, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobar junski zaokret za Mazdu u Srbiji i Crnoj Gori

•    Porast prodaje za 113% u odnosu na jun prošle godine •    2% tržišnog udela za MazduMazda je u junu u Srbiji i Crnoj Gori dostigla prodajnu cifru od ukupno 68 vozila, što predstavlja porast od 113% u odnosu na isti period prošle godine (32). Sa dobrim junskim rezultatima, Mazda je u ovom trenutku osvojila oko dva odsto tržišnog udela. Najbolje prodavani model u junu je Mazda3 sa 18 prodatih jednica, slede je Mazda2, Mazda6 i CX- 7 sa po 15 prodatih vozila, a ovogodišnji junski prodajni rezultati za skoro celu gamu proizvoda su daleko nadmašili one iz istog perioda prošle godine. "Nije lako dostići ovakve rezultate u ovim okolnostima, koje su, kao što svi znamo, vrlo teške",...

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mazda: Rast prodaje od 113 odsto

Izvor: B92, 05.Jul.2011

Mazda je u junu u Srbiji i Crnoj Gori dostigla prodajnu cifru od ukupno 68 vozila, što predstavlja porast od 113% u odnosu na isti period 2010. godine (32). Sa dobrim junskim rezultatima, Mazda je u ovom trenutku osvojila oko dva odsto tržišnog udela...Najbolje prodavani model u junu je Mazda3 sa...

Nastavak na B92...

Odlični prodajni rezultati Mazde SCG u junu

Izvor: Autoportal.rs, 05.Jul.2011

Mazda je u junu u Srbiji i Crnoj Gori dostigla prodajnu cifru od ukupno 68 vozila, što predstavlja porast od 113% u odnosu na isti period prošle godine, kada je prodato 32 vozila.

Nastavak na Autoportal.rs...

Investicije u Srbiju porasle 18,2 odsto

Izvor: Economy.rs, 06.Jul.2011, 16:25

Ukupan neto priliv stranih direktnih investicija (SDI) u Srbiju u prva četiri meseca ove godine iznosio je 587,7 miliona dolara, što predstavlja rast od 18,2 odsto u odnosu na isti period prethodne godine, navedeno je u časopisu "Konjunkturni trendovi Srbije", koji izdaje Privredna komora Srbije.

Nastavak na Economy.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.