Autom udario u ogradu kod autobuske stanice u Nišu i prevrnuo se na krov

Izvor: JužneVesti.com, 12.Apr.2024, 08:09

Autom udario u ogradu kod autobuske stanice u Nišu i prevrnuo se na krov

U četvrtak oko 21:45 u blizini glavne autobuske stanice u Nišu automobil marke "mazda" sleteo je sa kolovoza, kako kažu u niškoj policiji, udario u zid i prevrenuo se. 33-godišnji vozač je povređen i ima prelom desnog ručja, kažu u Univerzitetskom kliničkom centru Niš.
Vozač je povređen; foto: Tamara Tasić Povređeni vozač M. J. je prevezen u Urgentni centar i nalazi se u Univerzitetskom kliničkom centru, kažu u ovoj zdravstvenoj ustanovi.
Svestan je i orijentisan, stabilnih vitalnih parametara. Nakon dijagnostike utvrđen je prelom kosti desnog ručja. Nakom ortopedske intervencije ostavljen u opservaciju - kažu u UKC-u.
Od...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.