Nije Maserati za prevoz farbe

Izvor: Autoportal.rs, 04.Jul.2015, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije "Maserati" za prevoz farbe

Za sve one koji kreću u letnje krečenje i farbanje po kući ovaj primer će poslužiti da vam pokaže zašto nije preporučljivo da farbu prevozite u kabini svog automobila.

Pretpostavka je da ako neko ima para da vozi Maserati "Quattroporte" može sebi i da priušti majstore koji će farbanje stolarije uraditi umesto njega. Ali ovaj Australijanac je odlučio da sam uprlja ruke međutim uspeo je da uprlja i svoj automobil.

Naime, on je u kabini svog automobila >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << prevozio kante bele farbe kada je naglo skrenuo kako bi izbegao psa koji se iznenada stvorio na putu. Jedna od kanti se otvorila i rezultat možete videti na slici.

Na svu sreću vozač je uspeo da održi kontrolu nad automobilom, kuca je takođe uspela da pobegne sa puta, a vlasnik sada ima dilemu, da li da čisti kabinu ili da samo preostale delove ofarba u belo.
Pogledaj vesti o: Maserati

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.