Naslednik Maserati Quattroportea zamrznut do daljnjeg

Izvor: AutoBlog, 29.Dec.2023, 02:20

Naslednik Maserati Quattroportea zamrznut do daljnjeg

Ranije ove godine se pisalo da će Maserati Quattroporte sledeće generacije sa električnim pogonom stići tokom 2024. godine, ali sada italijanski mediji navode da je takav električni Quattroporte „zamrznut do daljnjeg“. Po tim vestima, dobavljači su krajem novembra obavešteni da je projekat M9S „suspendovan“ i da bi trebalo da „zamrznu razvoj u vezi sa projektom“. Međutim, navodno je Maserati pokušao da uveri dobavljače rekavši da će budući Maserati modeli biti „razvijeni, projektovani i proizvođeni 100% u Italiji, kao i da će imati električne motore“. Za sada nije jasno zašto je električni Quattroporte Folgore stavljen na čekanje, ali italijanski mediji kažu da su „u toku rasprave o repozicioniranju...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Nasljednik Maserati Quattroportea zamrznut do daljeg

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Dec.2023

​Ranije ove godine se pisalo da će Maserati Quattroporte sljedeće generacije sa električnim pogonom stići tokom 2024. godine, ali sada italijanski mediji navode da je takav električni Quattroporte "zamrznut do daljeg".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.