NOVITET IZ MASERATIJA: Novi supersportski model stiže nam sledeće godine

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2019, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVITET IZ MASERATIJA: Novi supersportski model stiže nam sledeće godine

Još jedan superauto...

Italijanski proizvođač najavio je lansiranje novog sportskog automobila za proleće naredne godine.

Maserati je ovu vest podelio sa svojim fanovima na Tviteru putem kratkog videa. Automobil će biti predstavljen u Modeni, a za sada nije objavljeno više informacija o novom modelu.

Pretpostavlja se da je u pitanju dugo očekivana produkcijska verzija koncepta Alfieri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od pre nekoliko godina. Međutim, Maserati u poslednje vreme ne spominje ovaj naziv, već umesto imena Alfieri koristi izraz “potpuno novi sportski automobil”.

Ranije je nagovešteno da će novi Maserati imati plug-in hibridni pogon sa benzinskim motorom u srcu hibridnog sistema i da će ovaj supersportski automobil 0-100 km/h ubrzavati za svega 2 sekunde, dok će maksimalna brzina biti iznad 300 km/h.

The countdown to a new era has officially started. #MaseratiMMXX pic.twitter.com/5O2RTCNs3P

— Maserati (@Maserati_HQ) November 11, 2019
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.