Maserati potvrdio da proizvodna verzija modela Alfieri stiže 2016. godine

Izvor: Moto.rs, 04.Dec.2014, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maserati potvrdio da proizvodna verzija modela Alfieri stiže 2016. godine

Novi izveštaj ukazuje da će Maserati Alfieri biti predstavljen 2016. godine kao kupe nakon čega će se pojaviti kabriolet model godinu dana kasnije. Ovaj model će verovatno zadržati svoje ime kada bude ušao u prodaju. Sportski kupe će biti osnovni model za brend koji planira da proda 75000 vozila 2018. godine.

Maserati želi da osnovne vrednosti ovog brenda kao što su ekskluzivnost i luksuznost ostanu prepoznatljive od strane potencijalnih kupaca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs <<
Alfieri je savršen model za taj zadatak. Alfieri će biti baziran na prilagođenoj verziji platforme koja čini osnove modela Ghilbi i Quatroporte.

Ova model će pokretati varijanta turbopunjenog 3.0L V6 motora koja razvija 410ks snage u osnovnoj varijanti, dok će naviše poziconirana modifikacija imati pogon na sva četiri točka odnosno 450 i 520ks snage.

foto © Maserati
Pogledaj vesti o: Maserati

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.