Maserati Levante SUV ulazi u prodaju naredne godine

Izvor: Moto.rs, 10.Dec.2014, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maserati Levante SUV ulazi u prodaju naredne godine

Očekivani Maserati Levante SUV će biti ponuđen u prodaji do kraja naredne godine objavila je ova kompanija. Nakon što je prikazan u vidu Kubang koncepta, ovaj model je sada spreman da uđe u prodaju, ali ako želite ovaj model moraćete da se strpite još malo.

Maserati Levante je deo kompanijine globalne strategije dodavanja više modela pri čemu je u okviru ovog brenda sada između ostalih modela dostupan >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << Alfieri u dve varjante karoserije kupe i kabriolet, zajedno sa zamenom za Gran Turismo kupe. SUV će biti baziran na modelu Ghilbi i biće ponuđen sa Q4 sistemom pogona na sva četiri točka koji će biti specijalno prilagođen za ovaj model. Kada je reč o liniji motora glasine su da će ona uključivati 3.0L twin turbo motor u V6 konfiguraciji koji bi razvijao 410ks snage.

foto © Maserati

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.