Maserati Grecale Modena Sport

Izvor: AutoBlog, 01.Feb.2024, 14:03

Maserati Grecale Modena Sport

Maserati Grecale je dobio specijalno i ograničeno izdanje Modena Sport, bazirano na verziji Grecale Modena, uz doterani stil i bogatiju opremu. Izmene uključuju crnu završnu obradu prednjeg splitera, bočnih pragova, ventilacionih otvora na prednjem blatobranu, okvira stakala i oznaka. Kupcima će se nuditi i paleta od četiri boje za karoseriju, crvena kočiona klešta, panoramski krov i standardni točkovi od 21 inča u crnoj boji. Unutrašnjost je dostupna sa crnom ili crvenom kožom na sedištima, instrument tabli i oplatama vratima, kao i crnim elementima visokog sjaja. Za pogon se brine četvorocilindrični turbo benzinac sa 48V blagim hibridnim sistemom. Raspolaže...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Maserati Grecale dobio specijalno i ograničeno izdanje

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Feb.2024

​Maserati Grecale je dobio specijalno i ograničeno izdanje Modena Sport, bazirano na verziji Grecale Modena, uz dotjerani stil i bogatiju opremu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.