Izvor: Scandal.rs, 25.Jul.2016, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ide mu u životu: Darko Lazić pun ko brod! (foto)

I dok mnogi pevači folk muzike doživljavaju krizu na poslu, ima i onih kojima odlično ide. Jedan od njih je i Darko Lazić, koji nije stidljiv kada treba da pokaže koliko zarađuje.

Pevač se danas pohvalio fotografijama svog novog automobila koji košta 70.000 evra! U pitanju je luksuzni automobil marke Maserati, a njegov vlasnik je “zaljubljen” u svoje nove “točkove”, a to je podelio sa pratiocima na Instagramu.
Pogledaj vesti o: Maserati

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) ŽIVOT NA VISOKOJ NOZI ZVEZDE GRANDA: Darko Lazić iskeširao 70.000 evra za novi auto!

Izvor: Kurir, 26.Jul.2016, 09:35

...On se, naime, pohvalio fotografijama svog novog četvorotočkaša koji košta neverovatnih 70000 evra!..U pitanju je luksuzni automobil marke maserati kojim je Lazić više nego oduševljen, sudeći po broju fotografija koje je objavio na svom nalogu na Instagramu..Darkova supruga Ana Sević će se...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.