Van Gal živi u čudnom svetu: Srećan sam kako Mančester igra, možemo da stignemo Čelsi

Izvor: MozzartSport.com, 22.Okt.2014, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Gal živi u čudnom svetu: Srećan sam kako Mančester igra, možemo da stignemo Čelsi

„Da, arogantan sam, jer sam ranije u karijeri uspevao u sličnim akcijama“, kaže trener Junajteda, koji zaostaje deset bodova za liderom iz Londona pred derbi narednog kola

Mislili su navijači Mančester junajteda da je Dejvid Mojes loš. A onda je stiao Luj van Gal. I posle osam kola Premijer lige ima skoro identičan učinak kao i Škot u istom periodu lane. Doduše, saldo doskorašnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << selektora Holandije je u istom obračunu bogatiji za bod (12:11), taman ovaj osvojen u Birmingemu, remijem sa Vest Bromvič Albionom, na utakmici koja je još jednom otrila da je najveća mana Crvenih đavola ove sezone – odbrana.

Izgubili smo dva boda. Bili smo bolji tim, čak mislim da nam VBA nije stvorio nijednu šansu, a golovi koje je postigao su posledica naših individualnih grešaka. Za razliku od domaćina, imali smo četiri prilike u prvom i još sedam u drugom poluvremenu. Srećan sam kako igramo, jedino nisam zadovoljan rezultatom. To je jedini detalj kojim sam razočaran, jer nam je ovo bila najbolja utakmica u sezoni. Moram da budem srećan zbog toga što smo stvorili veliki broj prilika, a jedina dva šuta koja je VBA uputio ka našem golu završila su u mreži. Šteta“, jadikuje nad sudibnom Van Gal.

Situacija na Old Trafordu nije ni izbliza ružičasta, Crveni đavoli imaju čak deset bodova zaostatka za vodećim Čelsijem, a u naredna četiri kola imaju paklen raspored, pošto ih čekaju susreti sa Čelsijem, Mančester Sitijem i Arsenalom, dok bi okršaj sa Kristal Palasom trebalo da im predstavlja predah. Mada, kako igraju biće im teško da i tu upišu bodove.

Teško je, ali je moguće da stignemo Čelsi. Da, arogantan sam, jer sam ranije u karijeri uspevao u sličnim akcijama“, optimista je Van Gal pred duel sa londonskim Plavcima u narednom kolu Premijer lige.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.