Švajnštajger u šoku zbog napada, otkazao poziv selektoru

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Nov.2015, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švajnštajger u šoku zbog napada, otkazao poziv selektoru

MINHEN - Fudbaler Mančester junajteda Bastijan Švajnštajger neće igrati za reprezentaciju Nemačke protiv Holandije u prijateljskoj utakmici jer je još uvijek šokiran terorističkim napadima u Parizu.

Selektor Nijemaca Joakim Lev odlučio je da odmori Švajštajgera i još šestoricu neimenovanih reprezentativaca za duel u Hanoveru protiv Holandije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />
"Još sam pod utiskom zbog dešavanja u petak. Iskreno saučesće svima koje je zahvatila tragedija. Mislim i na ljude u Bejrutu jer nije bitno odakle ljudi dolaze ili koja je njihova vjera, moramo da ostanemo ujedinjeni", napisao je Švajnštajger na svom Tviter profilu, a prenosi agencija AFP.

Za razliku od nekolicine fudbalera utakmici u utorak prisustvovaće njemačka kancelarka Angela Merkel, samo četiri dana nakon što je 129 osoba izgubilo život u glavnom gradu Francuske.

Jedan od sedam napada dogodio se ispred stadiona Sen Deni u toku utakmice između Njemačke i Francuske.

Njemački fudbaleri morali su cijelu noć da provedu na stadionu i spavaju u svlačionicama, a tek u sutradan rano napustili su mjesto.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.