Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Maj.2024, 22:46

Kuleba: Odnosi Srbije i Ukrajine su dobri, razumem teškoće srpske spoljne politike

Ministar spoljnih poslova Ukrajine Dmitro Kuleba rekao je večeras, gostujući na televiziji N1, da "razume teškoće srpske spoljne politike", ali je ocenio da su Srbija i Ukrajina "u dobrim odnosima", i da u prilog tome govori činjenica da su u Beogradu trenutno i on i supruga predsednika njegove zemlje, Olena Zelenska.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Olena Zelenska zahvalila predsedniku Vučiću na podršci Ukrajini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Maj.2024, 07:26

Supruga ukrajinskog predsednika Olena Zelenska izrazila je, u svoje ime i u ime ministra spoljnih poslova Ukrajine Dmitra Kulebe, zahvalnost predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na podršci i humanitarnoj pomoći njenoj zemlji...Zelenska je u objavi na platformi X zahvalila i građanima Srbije na "doprinosu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.