Izvor: Blic, 13.Maj.2024, 22:18

Stravični detalji grupnog silovanja maloletnice (14) u Belgiji: Dečko je namamio u šumu, pa pustio desetorici drugova da se iživljavaju (FOTO)

Osumnjičeni tinejdžer koji je navodno učestvovao u grupnom silovanju 14-godišnje devojčice u šumi u Belgiji, opisao je taj gnusni čin, prenose lokalni mediji.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DANIMA SE IŽIVLJAVALI: Dvanaestorica dečaka privedena zbog GRUPNOG OBLJUBLJIVANJA DEVOJČICE! U šumi joj naneli NEZAMISLIVE MUKE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2024

Osumnjičeni tinejdžer koji je navodno učestvovao u grupnom silovanju devojčice (14) u šumi u Belgiji, opisao je taj gnusni čin, prenose lokalni mediji. Tužioci kažu da je devojčicu zlostavljala grupa od 12 dečaka u tri navrata u periodu od 2. do 6. aprila tokom uskršnjih praznika, dok zastrašujući...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.