Medvedev slomio Međedovića posle tri seta velike borbe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Maj.2024, 22:51

Medvedev slomio Međedovića posle tri seta velike borbe

Srpski teniser Hamad Međedović eleminisan je sa Masters turnira u Rimu pošto je večeras u trećem kolu poražen od branioca titule Rusa Danila Medvedeva 7:6(7:5), 2:6, 7:5.
Meč je trajao dva sata i 53 minuta.
U prvom setu viđena su četiri brejka, Medvedev je napravio brejk u prvom gemu, ali je Međedović uspeo dođe do taj-brejka u kojem je drugi teniser sveta bio bolji.
Međedović, 121. teniser na ATP listi, je odličnom igrom u drugom setu protivniku prepustio dva gema i set rešio u svoju korist rezultatom 6:2.
Ruski teniser je u trećem setu vodio 4:1, Hamad...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Međedović izgubio od Medvedeva

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Maj.2024, 08:32

Teniser Srbije Hamad Međedović eleminisan je sa Masters turnira u Rimu pošto je sinoć u trećem kolu poražen od branioca titule Rusa Danila Medvedeva 7:6(7:5), 2:6, 7:5.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.