Švajnštajger još u šoku od napada, otkazao poziv selektoru Nemačke

Izvor: Blic, 15.Nov.2015, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švajnštajger još u šoku od napada, otkazao poziv selektoru Nemačke

Fudbaler Mančester junajteda Bastijan Švajnštajger neće igrati za reprezentaciju Nemačke protiv Holandije u prijateljskoj utakmici jer je još uvek šokiran terorističkim napadima u Parizu.

Selektor Nemaca Joakim Lev odlučio je da odmori Švajštajgera i još šestorici neimenovanih reprezentativaca za duel u Hanoveru protiv Holandije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
"Još uvek sam pod utiskom zbog dešavanja u petak. Iskreno saučesće svima koje je zahvatila tragedija. Mislim i na ljude u Bejrutu jer nije bitno odakle ljudi dolaze ili koja je njihova vera, moramo da ostanemo ujedinjeni", napisao je Švajnštajger na svom Tviter profilu, a prenosi agencija AFP.

Za razliku od nekolicine fudbalera utakmici u utorak prisustvovaće nemačka kancelarka Angela Merkel, samo četiri dana nakon što je 127 osoba izgubilo život u glavnom gradu Francuske.

Jedan od sedam napada dogodio se ispred stadiona Sen Deni u toku utakmice između Nemačke i Francuske.

Nemački fudbaleri morali su celu noć da provedu na stadionu i spavaju u svlačionicama, a tek u sutradan rano napustili su mesto.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Švajni otkazao reprezentaciju zbog Pariza

Izvor: B92, 15.Nov.2015

Bastijan Ssvajnštajger neće igrati za reprezentaciju Nemačke protiv Holandije u prijateljskoj utakmici jer je još uvek šokiran terorističkim napadima u Parizu...Selektor Nemaca Joahim Lev odlučio je da odmori Švajštajgera i još šestorici neimenovanih reprezentativaca za duel u Hanoveru protiv...

Nastavak na B92...

Švajnštajger u šoku zbog napada, otkazao poziv selektoru

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Nov.2015

MINHEN - Fudbaler Mančester junajteda Bastijan Švajnštajger neće igrati za reprezentaciju Nemačke protiv Holandije u prijateljskoj utakmici jer je još uvijek šokiran terorističkim napadima u Parizu...Selektor Nijemaca Joakim Lev odlučio je da odmori Švajštajgera i još šestoricu neimenovanih...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.