Izvor: JUGpress.com, 23.Maj.2024, 22:49

Vesna Stevanović stupila na dužnost predsednice Višeg suda 

VRANJE
Vesna Stevanović stupila je na dužnost predsednice Višeg suda u Vranju i na toj funkciji biće narednih pet godina po odluci Visokog saveta sudstva u Nišu.
Stevanović je rodom iz Vladičinog Hana radila je u Prekršajnom sudu, kao sutkinja Opštinskog suda u Vranju, potom u nekadašnjem Okružnom sudu u Vranju (sada Viši sud) kao sutkinja krivičarka i od 2010. godine u niškom Apelacionom sudu u Krivičnom odeljenju.
Njene protivkandidatkinje na konkursu VSS-a bile su aktuelna vršiteljka funkcije predsednica Milena Stojević, ranija predsednica Dragana Ilić Marković i sutkinja ovog suda Tatjana Jovanović Mihajlović. (kraj) DC/MN
I ovo Vam može biti interesantno...
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.