Izvor: HotSport.rs, 15.Nov.2015, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PANIKA MEĐU ‘PANCERIMA’: Srpski zet napustio reprezentaciju?

Posle terorističkog napada u Parizu tokom utakmice Francuske i Nemačke, selektor “pancera” Joakim Lev odlučio je da odmori nekoliko reprezentativaca za meč sa Holandijom.

Utakmica sa “lalama” na programu je u utorak u Hanoveru, a “elf” neće moći da računa na Bastijana Švajnštajgera i još šest neimenovanih reprezentativaca. Kako je Joakim Lev objasnio srpski zet je pod stresom zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << dešavanja u Parizu i neće igrati protiv Holandije.
– Još sam pod utiskom zbog dešavanja u petak. Iskreno saučesće svima koje je zahvatila tragedija. Mislim i na ljude u Bejrutu jer nije bitno odakle ljudi dolaze ili koja je njihova vera, moramo da ostanemo ujedinjeni – napisao je Bastijan Švajnštajger na Tviteru.
Podsetimo, u terorističkim napadaima u glavnom gradu Francuske je poginulo je 127 ljudi, a jedna bomba je eksplodirala ispred stadiona “Sen Deni” gde je igrana utakmica između Francuske i Nemačke.
The post PANIKA MEĐU ‘PANCERIMA’: Srpski zet napustio reprezentaciju? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.