Traumirani Švajni

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2015, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Traumirani Švajni

Kapiten reprezentacije Nemačke neće nastupiti na prjateljskoj utakmici poritv Holandije jer je i dalje u stanju šoka zbog terorističkih napada u Parizu.

Podsetimo, 'Panceri' su preksinoć igrali prijateljski meč protiv 'Trikolora' u Sen Deniju u noći u kojoj je zbog napada terorsta u prestonici Francuske život izgubilo oko 200 civila.

Zbog vanrednog stanja u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Parizu 'Panceri' su prenoćili u svlačionicama, a nemile scene veoma su potresle Bastijana Švajnštajgera.

"I dalje sam pod utiskom zbog dešavanja u petak. Iskreno saučesće svima koje je zahvatila tragedija. Saosećam i sa ljudima u Bejrutu.

Nije bitno odakle ljudi dolaze ili koja je njihova vera, moramo da ostanemo ujedinjeni."
napisao je kapiten 'Elfa' na svom Tviter profilu.

Nemačka će u utorak igrati prijateljsku utakmicu sa Holandijom u Hanoveru, a Švajnija neće biti u timu Jogija Leva na lični zahtev.

#PrayForParis #PrayForBeirut pic.twitter.com/rgok26vi4X

— Basti Schweinsteiger (@BSchweinsteiger) November 15, 2015

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.