Snajder priznao da je propustio ponudu Junajteda zbog Lige šampiona

Izvor: MozzartSport.com, 02.Okt.2014, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snajder priznao da je propustio ponudu Junajteda zbog Lige šampiona

Holandski vezista nahvalio zemljaka i doskorašnjeg selektora Luja van Gala

U barem poslednja četiri prelazna roka se spekuliše o prelasku Veslija Snajdera u Mančester junajted, a holandski vezista je potvrdio da gde ima dima – ima i vatre pošto je pre sinoćnjeg meča sa Arsenalom potvrdio da su Crveni đavoli bili zainteresovani.

Ipak, Holanđaninu se nije išlo iz Turske, a nije pomoglo ni to što je na klupu kluba sa Old Traforda seo bivši selektor >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Narandžastih Luj van Gal sa kojim vezista ima odličnu saradnju. Najveću prevagu je donelo odustvovanje engleskog giganta iz elitnog evropskog takmičenja.

„Luj van Gal je jedan od najinteligentnijih ljudi u svetu fudbala i ja sam znao za interes Mančester junajteda ovog leta. Bio sam polaskan, ali ja sam veoma srećan u Turskoj i jako je teško ostaviti Ligu šampiona“, priznao je Snajder.

Još jedna informacija po kojoj se vidi koliko je očajna prošla sezona koštala Junajted.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Snajder zbog LŠ odbio Junajted!

Izvor: Press, 02.Okt.2014

Holandski vezista nahvalio zemljaka i doskorašnjeg selektora Luja van Gala . U barem poslednja četiri prelazna roka se spekuliše o prelasku Veslija Snajdera u Mančester junajted, a holandski vezista je potvrdio da gde...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.