Izvor: S media, 22.Nov.2012, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savršeno elegantan: Novi Lotus Esprit

Naprotiv, Lotusovi inžinjeri vredno su radili na završetku ovog projekta. Planirani model je trenutno u finalnoj fazi razvoja.

Čini se da su ovo dobre vesti za Lotus, mada ne treba biti previše optimističan, s obzirom na činjenicu da bi ovaj projekat ponovo mogao da bude otkazan na samom kraju proizvodnog procesa.

Očekuje se da će Esprit pokretati 5.0-litarski twin-turbo V8 motor sa KERS sistemom iz Formule 1, uparen sa sedmostepenim menjačem. Model će koštati nešto manje od 160.000 evra.

Izvor:Totalcar/S media foto:motorauthority.com
Pogledaj vesti o: Lotus

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Novi Lotus Esprit

Izvor: Capital.ba, 23.Nov.2012, 08:10

BERLIN, Iako su se nedavno mogle čuti informacije o otkazivanju Lotus Esprit modela, ispostavilo se da ova vijest nije tačna. Naprotiv, Lotusovi inžinjeri vrijedno su radili na završetku ovog projekta. ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.