Julian Thomson predstavio preview za model Lotus Super Elise

Izvor: Moto.rs, 06.Jun.2015, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Julian Thomson predstavio preview za model Lotus Super Elise

Direktor za napredni dizajn Jaguara Julian Tjhomson je izdao nekoliko rendera nastupajućeg Lotus Super Elise. Odgovoran za dizajniranje Jaguar C-X75 koncepta, Julian Thomson ima novi projekat: Lotus Super Elise.

Dok je radio za Lotus 1996. godine Thomson je bio zadužen Elise Series 1 i sada priznaje da krajni rezultat nije ibo onakav kakav je on želeo, tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << da sada planira da ispravi stvari, razvijanjem svoje sopstvene verzije modela Elise koja će biti za 30mm niža, odnosno 75 do 100mm širi. Ovaj prilagođeni Lotus Elise model će izgledati mnogo agresivnije u odnosu originalni automobil. Julian Thomson je inspiraciju za ovaj model izvukao iz modela Porsche 911 koji je razvijen od strane Singera i koji će najverovatnije da koristi Honda VTEC motora u kombinaciji sistema pogona na zadnje točkove.

foto © Jaguar
Pogledaj vesti o: Porsche

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.